Se numără orele înainte de primul acces la Festivalul HUSTLE, programat să-și deschidă porțile pentru data de 2 septembrie în Parcul Industrial Sud Bistrița-Sărata. De fapt, „porțile” festivalului se deschid joi, ora14:00…
Accesul în Parcul Industrial Sud Bistrița-Sărata se face EXCLUSIV cu autobuzul. Primul autobuz va porni joi, 2 septembrie, la ora 13:30 din stația Poligon (str. Grănicerilor) și urmează următoarea rută: Lamă, blvd. Decebal, Biserica Sf. Ana – BIG, Viișoara, Hustle Festival. Autobuzele vor circula din oră în oră, non-stop, pe tot parcursul Festivalului.
La sosirea în Parcul Industrial se vor urma câțiva pași obligatorii pentru accesul în zona de Festival: verificare Covid (test PCR, test rapid sau certificat verde), control de securitate, control bilet/abonament, obținere brățară acces.
Hustle este un eveniment cashless astfel că brățara de acces va conține și un dispozitiv electornic de plată.
Minorii cu vârstele cuprinse între 14 și 18 ani vor avea nevoie de o declarație pe propria răspundere a părinților. Astfel, părinții își dau acordul în mod explicit pentru participarea minorilor în cadrul Festivalului. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar însoțiți de adulți. Băuturile alcoolice nu vor fi vândute persoanelor sunt 18 ani.
În cadrul Festivalului sunt interzise, pentru a proteja participanții și artiștii, următoarele: substanțe ilicite, arme, cuțite, alte obiecte ascuțite, materiale explozibile sau inflamabile, sticle de parfum sau deodorant, doze, spray-uri, conserve, băuturi din afara festivalului, artificii, fumigene, torțe, ghiozdane mai mari de 29cm x 21cm x 12cm.
Pe parcursul celor patru zile de festival organizatorii au gândit un concept inedit pentru participanți: Cyber Punk – orașul futurist! Este vorba de o organizare a zonei astfel încât fiecare clipă petrecută la Hustle să aibă încărcătura ei. Pe lângă show-urile propriu-zise, la Hustle se va dezvălui un oraș al viitorului măcinat de progresul rapid al tehnologiei. Astfel, va exista o „arcadă” outdoor de realitate virtuală folosind echipamente de gaming specifice. Filme cu subiecte futuristice vor rula într-o zonă special amenajată iar cele aproximativ 20 de food-track-uri vor avea grijă de hrănirea festivalierilor. Nici zona de drink nu a fost uitată, iar aici vor exista cel puțin 13 baruri cu mai multe puncte de servire împrăștiate în toată zona de festival.
Și dacă aveți impresia că aici se termină „distracția”, v-ați înselat! Vreți padball, veți avea o cușcă specială de padball. Vreți streetball, se rezolvă: un teren dedicat iubitorilor de gen este inclus în program. Sunteți amatori (sau poate profesioniști) de escape-room? Da, va exista și așa ceva! Ok, și un skatepark!
Tot aici și tot pe parcursul celor patru zile de festival există posibilitatea participării în cadrul unor ateliere tematice: de arte plastice, cursuri de styling sau lecții de graffiti. Iar dacă nici acestea nu sunt motive suficiente pentru a (măcar) capta atenția, vă mai spunem vreo două (asta dăm noi din casă): o aplicație a festivalului care, prin intermediul unui pop-up va anunța cu 10 minute înainte un mic concert susținut de un artist din line-up într-una din zonele festivalului.
Line-up-ul cuprinde aproape toată spuma genului din România, fiind vorba de nume ca Amuly, Nane, Killa Fonic, Șatra B.E.N.Z., Bvcovia, Alberto Grasu, Bruja, Golani, Mobtrap și mulți alții (fiind vorba de un total de 60 de artiști).
Pe lângă TRAP organizatorii s-au gândit să lege hip-hop-ul pentru a ataca și categoria de vârstă imediat următoare, segmentul 24-35 de ani. Deliric sau Dragonu sunt așteptați la Bistrița și ei pentru a răpăi pe scena principală. Și dacă am pomenit de o scenă principală, cu siguranță că mai există încă una: SOHO STAGE – o scenă dedicată muzicii techno, acolo unde vor mixa Priku, Alexander Fabyann, Arapu, Can Uric sau Mihai Poll, plus alți DJ de calibru.
Toate acestea vor avea loc începând de joi, 2 septembrie, până duminică, 5 septembrie, târziu în noapte…